start engelse versie van de site
  Blij met Beelden van Caroline van Beekhoff deel deze pagina op facebook deel deze pagina op twitter deel deze pagina op linkedin mail deze pagina door
home
Conceptuele Beelden Figuratiever werk 2D werk en aparte projecten Recent gemaakt werk
     
 

Herinnerings- & Rouwkunst:
een bijzondere en unieke wijze om een gemis
een plek te geven of een dierbare recht te doen.

“Rouw is de achterkant van liefde” – Bert Hellinger

 
 

 

 

Herinningen & Gevoelens
Om de warme, specifieke gevoelens en herinneringen aan iemand te koesteren en vast te houden kan een kunstwerk helpen.
Ik vertaal graag uw wensen, gevoelens, herinneringen en behoeften in een passend kunstwerk, dat kan een beeld of schilderij zijn, voor bij het graf of in huis. Het proces van een speciaal kunstwerk laten maken helpt in het een plek geven van het wegvallen van een dierbare. Het kunstwerk fungeert als het ware als een anker, wanneer je ogen erop rusten komen vanzelf weer de fijne herinningen en mooie gevoelens naar boven.


Persoonlijk & Passend
Een kunstwerk dat recht doet aan de overleden dierbare en u. Daarom is er vooraf, en soms ook tijdens het maken van het kunstwerk, uitgebreid contact om zo goed mogelijk uw wensen, emoties en gedachten helder te krijgen. Zodat er een kunstwerk komt dat dat verbeeldt wat het 'verwoorden' moet en dat de juiste emoties oproept.

Verwerking & Heling
De diverse stappen in het creatieproces en het eind kunstwerk bieden, voor u als nabestaande(n), ruimte voor verwerking en heling.

Veel is mogelijk
De creatie van een rouw-/herinnerings-kunstwerk is een heel persoonlijk proces. Uw wensen, zoals de bestemmingsplaats, uw herinneringen en smaak, bepalen elementen zoals materiaal, of mate van abstractie. Er kan zelfs gebruik gemaakt worden van specifieke objecten of asresten van de overledene.

Kosten zijn onder meer afhankelijk van de gebruikte materialen en grootte van het kunstwerk.

 

"Caroline heeft de urnen van mijn ouders, respectvol, omgevormd tot een spiritueel meesterwerk!
Ze had de vrije hand hierin en voelde perfect aan wat mij zou aanspreken. Dankjewel Caroline!"

"Nadat mijn vader op z'n 96ste kwam te overlijden voelde ik sterk de behoefte om mijn herinnering aan hem op de een of andere manier vorm te geven.
Toen ik bij een vriendin thuis was zag ik daar een beeldje dat mijn aandacht trok, de kwaliteit en de diepgang van de verbeelding waren indrukwekkend. Toen ik ernaar vroeg vertelde ze mij dat het gemaakt was door Caroline. Zij heeft het beeld gemaakt in samenspraak met mijn vriendin en daarin mijn vriendin haar gevoelens perfect weergegeven. Ik heb meteen contact gezocht met Caroline en samen zijn we aan slag gegaan om ook mijn gevoelens vorm te geven.
Ik ben letterlijk en figuurlijk verguld met het resulaat! Het verbeeldt hoe ik zijn nalatenschap ervaar en het geeft uiting aan de relatie die we hadden. Iedere dag zie ik het staan en iedere dag is mijn vader weer even aanwezig...
Dank je wel, lieve Caro!"

"Caroline heeft voor ons een beeld ter nagedachtenis van mijn vrouw en moeder van onze kinderen gemaakt. Na een gezellige “intake” waarbij ieder van ons zijn/haar verhaal kwijt kon is ze gaan broeden op een invulling en toen ze een paar weken later de schetsen liet zien waren we al totaal verrast en kwam er een warm gevoel over ons heen; wat een briljante vertolking van de bekende verhalen, maar dan gebracht tot een spirituele invulling met een heel extra dimensie! De rol van haar in het verleden vertaald naar haar plek in het heden binnen ons gezin, prominent aanwezig maar wel op een andere positie dan waar wij ons bevinden. De uitvoering in materiaalkeuze en vooral het kleurgebruik maakt het beeld af.
Telkens wanneer ik ernaar kijk krijg ik een warm gevoel over me heen en met een glimlach op mijn gezicht, precies dat wat mijn vrouw ook zou hebben...
Caroline, het beeld laat ons op een vrolijke manier terugdenken aan een fantastische vrouw en de naam is daarbij een schot in de roos en ook onze opdracht voor de toekomst; Hug On!"

 

Christoffel

SterreBeeld

BienEtre3Groter

Ergens Anders

Alchemie

HugOn!

 


Vragen of interesse? Bel me op 06-24112004. of stuur een mail.


Naast een uniek en op maat beeld laten maken is er ook dit onderstaand bronzen
beeld te koop, speciaal ontworpen voor rouwverwerking. Het kan los staan, of
op de deksel van een urn of op een steen bevestigd worden, zowel buiten als binnen.

 
      Adieu      
      € 995      

brons, ca 20 cm lang
de prijs is inclusief 9% btw

klik om te vergroten

 

Deze handen maken graag iets dat u helpt
in dit persoonlijke en indrukwekkende proces


blij met beelden door mij of jezelf gemaakt

Vragen of interesse? Bel vrijblijvend 06 - 24112004 of stuur een mail.